Over mij


Ik ben Marjon, ondernemer, moeder, echtgenote, vriendin en coach. Mijn werk is mijn passie. Ik word gedreven wanneer ik zie dat je stappen maakt, met als doel te zijn wie je wil zijn en al je kwaliteiten die je hebt, kunt inzetten.

Graag neem ik je mee in het ontstaan van de naam Puur Natuurlijk Coaching. Tijdens de coaching vind ik het prettig om ‘Puur’ te zijn in mijn reflectie. In wat ik zie, hoor of voel bij de situatie. ‘Natuurlijk’ kan worden toegepast op de woorden natuur en natuurlijk. Vanuit trouw zijn aan mijzelf,  kan ik je op een natuurlijke manier ‘Coachen’. De natuur pas ik graag toe als metafoor in mijn coaching. Mijn lijfspreuk is dan ook, 'uit je hoofd in je lijf'. 

Ik coach vanuit een holistische denkwijze. In het holistisch mensmodel wordt de mens als één geheel gezien, waarbij lichamelijke, psychologische, sociale en spirituele facetten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden. De functies van de mens zijn wel te onderscheiden maar niet onderling te scheiden.